René Haak

Raadslid

René is raadslid van de Partij Democratie voor Zoetermeer. Hij is woordvoerder van de portefeuilles Vrije Tijd, Dienstverlening en Participatie en Inrichting van de stad. 

“Als raadslid ben je ook nog eens vertegenwoordigd in verschillende commissies, de werkgeverscommissie, de werkgroep Communicatie en het Seniorenconvent. Allemaal leuke werkzaamheden waar ongemerkt heel veel tijd mee gemoeid is, maar daar ben ik dan ook voor gekozen door de kiezer, aldus René.

“Ook heb ik een eigen bedrijf in de evenementenbranche waar ik me vooral bezighoud met de commerciële kant”. Omdat we deze periode in de coalitie zitten, hebben we nu een mooie kans om onze doelstellingen en onderdelen van ons programma beter voor het voetlicht te brengen.

Onze kiezers verwachten veel van ons en dat is terecht, we zullen dan ook hun belangen zoveel mogelijk vertegenwoordigen. We willen samen met de bewoners van Zoetermeer zorgen voor een veilige en leefbare stad waarbij wonen, onderwijs, zorg en recreatie de belangrijkste punten zijn.

Woordvoerdersportefeuilles:

  • Vrije tijd,
  • Dienstverlening en participatie,
  • Inrichting van de stad.